Scroll to top
© 2020, Klein Comfort Techniek • Creating Comfort

Over ons

Klein Comfort Techniek – 
Uw ideale partner voor comfort verwarming


Klein Comfort Techniek B.V. is importeur / leverancier van Thermia warmtepompen en is BRL 6000-21 en BRL 100 gecertificeerd.

Met ruime ervaring in het adviseren, ontwerpen en leveren van warmtepompen en comfort systemen voor de woningbouw en utiliteit kunnen wij elk project aan.
Klein Comfort Techniek B.V. is geen installatiebedrijf.

Wij staat voor innovatieve totaal oplossingen waarbij comfort en woongenot voorop staan op een betaalbare en energiebesparende manier.

Onze kracht is het vertalen van de wensen van de eindgebruiker in een maatwerk oplossing in samenspraak met een adviseur of installateur.

Wij werken met gerenommeerde partijen of merken als het gaat om warmtebronnen, warmtewisselaars, (regel)afsluiters, vloerverwarming en ruimteregelingen. Hiermee heeft u maar één aanspreekpunt voor nu en in de toekomst.

 

Klein Comfort Techniek B.V. is deskundig, ervaren, open en eerlijk en dit maakt Klein Comfort Techniek B.V. tot uw ideale partner voor uw comfort verwarming.

Wij leveren ook onderdelen voor Danfoss en ZEN warmtepompen en kunnen service en onderhoud bieden op Thermia, Danfoss  en Zen warmtepompen.