Scroll to top
© 2020, Klein Comfort Techniek • Creating Comfort

Klein Comfort Techniek 10 jaar.

10 jaar, betrouwbaar en vakkundig.

Via deze weg willen wij al onze relaties bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf wat er mede toe heeft geleid dat wij met jullie kunnen stilstaan bij deze mijlpaal.

Klein Comfort Techniek is 10 jaar geleden, op 1 november 2013, opgericht door Harry Klein. Het warmtepompen avontuur begon des tijds bij de duikvereniging waar Harry een gewaardeerd lid én vrijwillig docent was voor de jeugd. Harry was op dat moment nog werkzaam bij Fuji Photofilm als onderhoudsmonteur. Een van de leden van de duikvereniging zag voor Harry kansen als vertegenwoordiger. Via deze weg kwam hij terecht bij Redenko. Hier vertegenwoordigde hij in eerste instantie de warmtepomp merken Zen en Danfoss.

Ambitieus als Harry was zat hij ook thuis niet stil, hij heeft daarom in de avonduren zijn HTS Elektrotechniek gevolgd. Natuurlijk heeft hij zijn studie succesvol afgerond met een onderzoek over de warmtepomp.

In 2010 vervolgde Harry zijn carrière als product manager warmtepompen bij Danfoss. Door zijn grote kennis over warmtepompen werd Harry een vraagbaak voor iedereen. Installateur, monteur, particulier of architect. Hij stond een ieder vriendelijk te woord en werkte oplossingsgericht.

Het merk Danfoss heeft hem de kans gegeven om zelf te gaan ondernemen, wat altijd een grote droom was van Harry.

Het bedrijfsplan werd geschreven en op 1 november 2013 werd Klein Comfort Techniek opgericht.

Klein Comfort Techniek werd in eerste instantie gerund vanuit de woonkamer van zijn woonhuis in Waalwijk. De schuur van zijn schoonvader werd het magazijn. In 2021 ging de droom verder toen er een bedrijfspand werd gekocht op industrieterrein de Kets in Kaatsheuvel.

Vanaf de sleuteloverdracht in April 2021 werd elke minuut vrije tijd besteed aan het afwerken van het bedrijfspand zodat dit in gebruik genomen kon worden. Een werknemer kwam in dienst, het wagenpark werd uitgebreid en zijn zoon Jordy hielp af en toe mee. Op 14 maart 2023 is Harry overleden na een kort ziektebed. Zijn kinderen Quinty en Jordy hebben vanaf dit moment succesvol de bedrijfsvoering voortgezet.

Nu, 10 jaar later, staat Klein Comfort Techniek bekend als een vakkundige en betrouwbare importeur van Thermia warmtepompen.

Wij kijken uit naar de volgende 10 jaar en hopen met onze vaste relaties Nederland te kunnen voorzien van duurzame energie.

Klein Comfort Techniek

Jordy en Quinty Klein

Related posts