Scroll to top
© 2020, Klein Comfort Techniek • Creating Comfort

Mega

Comfort het hele jaar door
met een minimaal verbruik

De Thermia Mega is een warmtepomp ontworpen om een optimaal jaarrendement te leveren. Via de frequentie gestuurde compressor, levert de warmtepomp een variabel vermogen van 10 tot maximaal
84 kW (B0/W35), en de hoogste SPF op de markt.
U kunt 16 Mega warmtepompen met elkaar verbinden om een totaal vermogen van maximaal 1.500 kW te bereiken. Monitoring en bediening kan direct op het nieuw ontworpen kleuren touchscreen, evenals via een web-interface of via mobiele toestellen.

De inverter technologie maakt de Mega een uiterst flexibel en veelzijdig product, dat kan worden geïnstalleerd in alle soorten gebouwen, ongeacht de omstandigheden.
Elke oplossing kan worden afgestemd op uw nodige verwarming, koeling en warm water. De inverter technologie past continu het vermogen aan van de warmtepomp volgens de vraag. U betaalt dus enkel voor hetgeen U nodig heeft.
Een variabel vermogen, betekent ook dat er geen extra buffers nodig zijn om het pendelen van de warmtepomp te voorkomen. Hierdoor beperk je de installatiekosten en benodigde ruimte voor de stookplaats.
Dankzij de standaard ingebouwde heetgaswisselaar kan de boiler in de winterperiode doorgeladen worden zodat de tapwater productie sterk verminderd wordt.

De Nieuwe Mega S-E heeft een interne 3-weg omschakelklep voor warmwater en een elektrische back-up element.