Scroll to top
© 2020, Klein Comfort Techniek • Creating Comfort

Athena

De Thermia Athena (lucht/water) warmtepomp geeft u verwarming en warm tapwater en koeling, ongeacht de gewenste temperatuur in het cv-systeem, en ondersteunt een breed scala aan applicaties. Bijvoorbeeld: hybride systemen, cascade opstellingen, combinaties met zonnecollectoren en applicaties met verschillende temperatuurniveau’s.
De Athena geeft de beste seizoensprestatie (SPF) van de op de markt verkrijgbare lucht/water warmtepompen. Het unieke Genesis regelsysteem controleert en optimaliseert continue parameters.
Deze parameters zijn o.a : de luchtstroming over de verdamper (efficiënt toerengeregelde EC fan), het koudemiddelcircuit (modulerende compressor met EVI injectie) en de cv-flow (OPTI technologie).
De efficiëntie van de Athena maakt het mogelijk om zelfs bij buitentemperaturen van -20°C de woning comfortabel te verwarmen. State-of-the-art ontdooitechniek zorgt voor energie-efficiëntie en volledige functionaliteit van de warmtepomp, zelfs tijdens een koude winter.

De Athena kan in cascade opgesteld worden en beschikt over drie verschillende units voor binnenopstelling:Total 300 met boiler 300 liter, Total EQ (met buffervat) en de Total Compact met een 180 liter boiler