Atec

De Thermia Atec (lucht/water) warmtepomp geeft u verwarming en warm tapwater, ongeacht de gewenste temperatuur in het cv-systeem, en ondersteunt een breed scala aan applicaties. Bijvoorbeeld: hybride systemen, cascade opstellingen, combinaties met zonnecollectoren en applicaties met verschillende temperatuurniveau’s.
De Atec geeft de beste seizoensprestatie (SPF) van de op de markt verkrijgbare lucht/water warmtepompen. Het unieke regelsysteem controleert en optimaliseert continue drie parameters.
Deze parameters zijn: de luchtstroming over de verdamper (efficiënt toerengeregelde EC fan), het koudemiddelcircuit (elektronisch expansieventiel) en de cv-flow (OPTI technologie).
De efficiëntie van de Atec maakt het mogelijk om zelfs bij buitentemperaturen van -20°C de woning comfortabel te verwarmen. State-of-the-art ontdooitechniek zorgt voor energie-efficiëntie en volledige functionaliteit van de warmtepomp, zelfs tijdens een koude
winter. De Atec kan in cascade opgesteld worden en beschikt over drie verschillende units voor binnenopstelling: Standaard, Plus en Total.