Creating Comfort

Wie zijn wij - Eén Aanspreekpunt!

EEN AANSPREEKPUNT

 

WIE IS KLEIN COMFORT TECHNIEK B.V.

Klein Comfort Techniek B.V. heeft ruime ervaring in het adviseren, ontwerpen en leveren van warmtepompen en comfort systemen voor de woningbouw en utiliteit.

Klein Comfort Techniek B.V. staat voor innovatieve totaal oplossingen waarbij comfort en woongenot voorop staan op een betaalbare en energiebesparende manier.

Onze kracht is het vertalen van de wensen van de eindgebruiker in een maatwerk oplossing in samenspraak met een adviseur of installateur.

Wij werken met gerenommeerde partijen of merken als het gaat om warmtebronnen, warmtewisselaars, (regel)afsluiters, vloerverwarming en ruimteregelingen. Hiermee heeft u maar één aanspreekpunt voor nu en in de toekomst.

 

Klein Comfort Techniek is deskundig, ervaren, open en eerlijk en dit maakt Klein Comfort Techniek tot uw ideale partner voor uw comfort verwarming.

Wij zijn importeur van Danfoss warmtepompen. De warmtepompen worden al ruim 40 jaar ontwikkeld en geproduceerd in Zweden.

Wij leveren ook onderdelen voor Thermia en ZEN warmtepompen en kunnen service bieden op Danfoss/strong>, Thermia en Zen warmtepompen.

1

1
Korte lijnen

2

2
Duidelijke antwoorden

3

3
Meedenken

4

4
Zorgen voor een efficiënte oplossing voor uw probleem

5

5
Klant specifiek

6

6
Hands-on mentaliteit