Creating Comfort

Waarom warmtepompen?

Comfort vanzelfsprekend

Hernieuwbare energie

Aardgas is eindig en zal opraken. Ondertussen is niet alleen in Nederland de discussie rond schaliegas over het winnen hiervan. Hernieuwbare energieën zijn daarentegen oneindig en continue voorradig. Of we nu energie uit de buitenlucht, grondwater of bodem halen, de Danfoss warmtepompen doen dat tegen het hoogst mogelijke rendement dankzij innovatieve en gepatenteerde technologieën. Het overgrote deel van de warmtepompen zijn al voorzien van toerengeregelde A-klasse circulatiepompen en voldoen hiermee aan de Europese eisen die vanaf januari 2015 gelden. Daarnaast bezitten de meeste typen warmtepompen 1 of meer (inter)nationale keurmerken die borg staan voor het rendement en de kwaliteit.

Duurzaam verwarmingscomfort

Een warmtepompsysteem is een laagtemperatuur systeem.

Warmtepompen en vloerverwarming is daardoor een ideale combinatie. Door het verwarmen van de vloermassa kan de warmtepomp met relatieve lage temperaturen werken, waarbij uw wooncomfort hoog is. Daarnaast is het mogelijk om in de zomer de woning te koelen met het systeem, waardoor er geen energieverslindende airco’s gebruikt hoeven te worden.

Tapwater behoefte Tapwater behoefte

Elke gezinssamenstelling is anders in het gebruik van tapwater. Danfoss zorgt dat u ongestoord kunt genieten van een douche of bad. Alle boilers zijn voorzien van het TWS® principe waarmee een groter tapvolume behaald kan worden dan met conventionele boilers.

Nieuwbouw of verbouw Nieuwbouw of verbouw

Of het gaat om nieuwbouw of een verbouwing, de Danfoss total solution kunt u altijd toepassen. De Danfoss DHP-AQ lucht/water warmtepomp laat zich eenvoudig inpassen in een bestaande installatie, waardoor u al snel bespaard op uw energie rekening. In combinatie met de juiste radiatorthermostaatkranen en waterzijdige inregelcomponenten krijgt u maximaal comfort. Bij nieuwbouw is alles makkelijker te integreren. Samen met de installateur zoeken wij naar de perfecte oplossing voor uw verwarming- en tapwater vraag.

Ook het combineren met zonne-energie behoort tot de oplossingen.