Creating Comfort

Ruimte regelingen!

Ruimte Regelingen

Wie kent het niet, een handbediende thermostaat of een klok thermostaat in de woonkamer. Dat is de referentie ruimte.
Alleen als de kamerthermostaat een signaal aan de cv-ketel geeft kan het warm worden in elke ruimte, mits de radiatoren open staan.
Met de Danfoss ruimteregelingen krijgt u in iedere ruimte warmte (of koeling) wanneer u wilt zonder afhankelijk te zijn van één referentie ruimte.
Doordat de ruimte regelingen draadloos zijn, kunt u net als bij de vloerverwarming uw woning eindeloos indelen naar eigen wens en op het laatste moment de juiste locaties voor uw ruimte sensoren kiezen. De installatie verloopt hierdoor sneller en betrouwbaarder, vooral bij grotere systemen, in oude gebouwen of bij architectonisch ingewikkelde indelingen.
En omdat de transmissie zeer betrouwbaar is, zijn er minder storingen. Wij kunnen twee verschillende typen ruimte regelingen aanbieden.

Danfoss CF2+

CF2+ is geschikt voor toepassingen in bijna alle soorten gebouwen en voor elke opstelling, van verwarming tot koeling, renovaties van woningen tot nieuwbouw en voor alle systemen met 2, 3 of 4 buizen.
Daarnaast neemt een nieuwe draadloze omschakelfunctie voor de thermostaat de ruimtetemperatuur waar, waarna er zo nodig automatisch wordt omgeschakeld tussen de verwarmings- en koelfunctie in systemen met 3 of 4 buizen, zodat de gewenste omgevingstemperatuur wordt gehandhaafd.
Hierdoor geniet u altijd van maximaal comfort.

Danfoss CF2+

Danfoss Link®

Met Danfoss Link® kunt u vloerverwarming, warmtepompen en radiatoren regelen, in combinatie of individueel als component.
Op een centrale plaats wordt door middel van een kleuren touchscreen de temperatuur in uw woning geregeld.
Alle parameters staan in de touchscreen en middels 2-weg draadloze communicatie zal elke ruimte uw gewenste comforttemperatuur hebben.
In combinatie met een Danfoss warmtepomp zal Danfoss Link® de warmtepomp sturen op basis van de meest vragende ruimte, hierdoor zal de warmtepomp meer onafhankelijk van de stooklijn werken waardoor het rendement van de warmtepomp nog verder vergroot wordt.
Naast de eenvoudige bediening, kunt u ook verschillende kloktijden ingeven, maar ook verschillende ruimten bepalen die uw verwarming mogen inschakelen.

Danfoss Link®